CBME ANNE BEBEK FUARI 2022

CBME ANNE BEBEK FUARI 2022

CBME ANNE BEBEK FUARI 2022

CBME ANNE BEBEK FUARI 2022

Merhaba değerli misafirlerimiz.Bugünkü yazımız Anne ve Bebek fuarı hakkında olucak.

Öncelikle CBME Türkiye, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgesinin üretim üslerinden biri olan Türkiye’nin, ihracat, kapasite ve kalite gücünün her anlamda temsil edildiği sektörünün lider fuarıdır. 0-16 yaş bebek ve çocuk ürünlerinin sergilendiği fuarın 40.'sı 7 - 10 Aralık 2022'de İstanbul Fuar Merkezi'nde 4 holde gerçekleşti.

Yeni doğan ve bebek modası , çocuk modası , ev tekstili mobilya, araç gereç aksesuar hepsi bir arada bu fuarda sizlerle buluştu.İhtiyacınıza karşılık bulacağınız, son moda renklerde koleksiyonlar, Modern tesislerde, her kapasiteye göre üretim, Uluslararası sertifikalara uygunluk. Kaliteli kumaşların göz alıcı tasarımlara dönüşmesiyle ortaya çıkan dikkat çekici parçalar.

Şık yenidoğan, bebek ve çocuk mobilyalarından, birbirleriyle mükemmel şekilde uyumlu, güçlü çizgilere sahip ev tekstili ürünlerine, katılımcı markalarımız esnek siparişlere uygun mükemmel fiyatlar sunuyor.Dinamik ayrıntılar göz önünde bulundurularak, şık ve konforlu malzemelerin buluşmasıyla üretilen bebek-çocuk araç, gereç ve aksesuarları, tek çatı altında bu fuarda.

Abiyeden pijamaya, çoraptan iç giyime kadar çocuk ve genç modası denince akla gelen tüm alt gruplar, “İlkbahar-Yaz 2023” sezon koleksiyonlarından oluşan geniş bir yelpazede CBME Türkiye fuarında yerini aldı.Gerçekten gidilmesi ve görülmesi gereken bir fuar.Umarım bir gün yolunuz düşer. Sizleride bekleriz.

Sevgiler