SİLMO OPTİK FUARI 2022

SİLMO OPTİK FUARI 2022

SİLMO OPTİK FUARI 2022

SİLMO OPTİK FUARI ''GÖZLÜĞE DAİR HERŞEY ''

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz. 17-20 KASIM 2022' de İSTANBUL FUAR MERKEZİ'nde sizlerle buluşmuş olan  SİLMO OPTİK fuarından bahsetmek istiyorum.

Silmo İstanbul Optik Fuarı dinamik, yenilikçi ve birleştirici yaklaşımı ile sektörün önemli firma ve markalarını alıcılar ile buluşturarak, optik sektörünün gelişmesine ve büyümesine katkı sağlayan fuardır. “Gözlüğe Dair Herşey” sloganıyla önemli bir alışveriş ve etkileşim platformu olan Silmo İstanbul Avrupalı lisanslı markaları MENA bölgesindeki iş ortaklarıyla buluştururken, EMEA bölgesi sektör uzmanlarına yerli ve yabancı üreticilerle iş yapma fırsatı sunmaktadır. Silmo İstanbul Optik Fuarı ziyaretçilerine, her detayı özenle düşünülerek hazırlanan fuar atmosferi sayesinde yeni iş fırsatları, uluslararası markalar, tasarımlar ve koleksiyonlara erişim imkanı, sezon trendleri,  sektörel yenilik ve teknolojileri takip edebilecekleri en donanımlı platformu sunmaya hedefler.

Peki ziyaretçi profilinde neler vardı ;

Gözlük çerçeveleri, güneş gözlükleri, spor gözlükleri, koruyucu gözlükler, gözlük kılıfları, saatler, optik camlar, kontak lensler, kontak lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük yedek parçaları, optik endüstri makineleri.

Bucca Group olarak katılımcısı olan firmalarımız ile 264m2 'de yerimizi aldık.

  • Göral Gözlük
  • Ankara Gözlük
  • Arma Lens

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere..